'Elden Ring, Hellblade 2 en Everwild worden deze E3 niet getoond'

Geplaatst: 19 mei 2021 om 12:44Aangepast: 2 februari 2023 om 16:11
De games Elden Ring, Senua's Saga: Hellblade 2 en Everwild zouden op E3 volgende maand niet worden getoond, zo claimt journalist en insider Jeff Grubb.

Dat meldde hij gisteren tijdens een livestream. Hij noemde een aantal games op die niet op aankomende E3 worden getoond, waaronder de Xbox-games Senua's Saga: Hellblade 2 en Everwild. Laatstgenoemde spel wordt ontwikkeld door het Britse Rare.

Ook Elden Ring, de FromSoftware-titel die voor zover bekend voor meerdere platforms in de maak is en door Bandai Namco wordt uitgegeven, zou niet getoond worden. Volgens Grubb is het spel sowieso niet op een nog onaangekondigde Xbox-presentatie tijdens E3 te zien, en is de kans nihil dat hij überhaupt ergens gedurende de beurs wordt getoond.

Tot slot meldt Grubb dat ook de nieuwe game van Hideo Kojima en zijn team bij Kojima Productions deze E3 nergens te bekennen is. Volgens geruchten is het spel, waar nog niets over bekend is, in ontwikkeling voor Xbox-consoles, maar dit is nog niet bevestigd.

Hoewel bovenstaande informatie niet officieel is bevestigd, staat Grubb er om bekend goed geïnformeerd te zijn over aankomende aankondigingen binnen de game-industrie. E3 begint dit jaar op 12 juni en is geheel digitaal te volgen.

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.