'Elden Ring vaakst uitgespeeld en opgegeven in 2022'

Geplaatst: 2 januari 2023 om 06:55Aangepast: 2 februari 2023 om 13:52
Elden Ring zou van alle spellen uit 2022 het vaakst zijn uitgespeeld. Men zou het echter ook het vaakst hebben opgegeven.

Dat blijkt uit data van HowLongToBeat, een website waarop bezoekers hun progressie bij het uitspelen van games kunnen bijhouden. Zesduizend mensen op die site hebben aangegeven Elden Ring te hebben uitgespeeld, waardoor de game op de eerste plek staat. Het werd gevolgd door Stray en Pokémon Legends: Arceus.

In 2022 was Elden Ring volgens de site ook de meest 'opgegeven' game; oftewel het spel dat de meeste gebruikers van de site stopten met spelen voordat ze het uit hadden gespeeld. Natuurlijk geldt de data alleen voor mensen die inloggen op de site en dit specifiek aangeven, maar het is wel opvallend dat meer mensen dat afgelopen jaar voor Elden Ring hebben gedaan dan welke andere game dan ook.

De FromSoftware-game was volgens velen het beste spel dat afgelopen jaar is uitgekomen. Zo won Elden Ring de award voor game van het jaar tijdens The Game Awards en stond het bovenaan de top 25 van Gamer.nl.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.