Enquête hint naar microtransacties voor Classic-versie World of Warcraft

Geplaatst: 12 april 2022 om 04:20Aangepast: 2 februari 2023 om 08:25
In een enquête vraagt Blizzard of spelers zitten te wachten op microtransacties in de Classic-versie van World of Warcraft.

Dat meldt Wowhead. Diverse spelers van de Classic-versie van World of Warcraft hebben de vraag gekregen hoe ze er tegenover zouden staan als bepaalde content voor een aankomend pakket betaald zou zijn.

Als voorbeelden van betaalde content worden verschillende opties genoemd, waaronder het boosten van een personage naar level 68, speciale boosts voor Death Knight-personages, mounts die zowel bruikbaar zijn in de Classic-versie als de reguliere versie van World of Warcraft, het transferen van personages en exclusieve pets.

Ook worden er twee verschillende betaalde bundels beschreven, met de vraag waar spelers eerder voor zouden betalen. Eén bundel heeft een personageboost naar level 68, een boost voor een Death Knight-personage en een speeltje voor 50 dollar. De andere bundel heeft een personageboost die aan een andere speler geschonken kan worden, een transfer van een personage, mounts die in WoW Classic en het reguliere WoW gebruikt kunnen worden en dertig dagen aan gametijd voor 30 dollar.

Het is niet bevestigd dat Blizzard dit alles daadwerkelijk gaat implementeren, maar het bedrijf onderzoekt aan bovenstaande vragen te zien wel naar de mogelijkheden. Op 19 april moet meer informatie uitkomen over de volgende WoW-uitbreiding. Mogelijk wordt dan ook meer gemeld over meer WoW Classic-content. Als het goed is moet een Classic-versie van Wrath of the Lich King aan de beurt zijn.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.