Er komen volgend jaar twee Predator-films bij

Geplaatst: Vandaag om 16:00
De regisseur van Prey heeft het druk: volgend jaar komen er twee Predator-films uit, beide door Dan Trachtenberg. Trachtenberg stond aan het roer van Prey uit 2022, wat al een sequel was van Predator. Nu heeft hij Predator Badlands opgenomen en komt er nog een film bij.

Badlands is een live-action film, maar zijn tweede project is van een heel ander kaliber: Trachtenberg zou een animatie-Predator maken. Een film die zelfs nog voor Badlands verschijnt, zo blijkt uit een artikel van THR. “Nadat Prey een succes was, zei Dan dat hij geen Prey 2 wilde doen. Toen we hem vroegen wat hij dan wilde doen, kwam hij met diverse gestoorde, maar coole ideeën. We hebben er twee van gedaan en die komen volgend jaar uit. Ik kan over die ene nog niets zeggen, maar over de andere wel: dat is een live-action-film met Elle Fanning die is opgenomen in Nieuw-Zeeland. Badlands is sci-fi, maar niet hoe je gewend bent. Het is totaal gestoord, maar we vertrouwen op Dan,” aldus 20th Century Studios-topman Steve Asbell.

Andere bronnen melden dat de tweede film een animatie-project is bestaande uit drie verhalen over strijders die het opnemen tegen Predators. Een thema is waarschijnlijk piraten, een is samurai en de derde is nog onbekend. Het zou niet in de bios komen, maar op Hulu verschijnen (wat bij ons meestal betekent: Disney+). Asbell zegt verder ook dat er mogelijk een Alien Vs Predator-film komt, maar wederom ‘niet op de manier die je denkt’. Het zou een origineler verhaal zijn dat uit de twee franchises voorkomt, stelt hij. Dat zou echter nog heel pril zijn in ontwikkeling. Nog even genieten bij de eerste keer dat onze helden Predator tegenkwamen dan maar?

Watch on YouTube

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.