Exoprimal sterft net zo hard uit als de dinosaurus

Geplaatst: 3 dagen geleden om 12:58
Hoe staat het eigenlijk met de dinosaurus, daar hoor je nog zo weinig over? O ja, die zijn er ook niet meer, en dat lot lijkt nu ook dino-shooter Exoprimal te overkomen.

Er wordt in ieder geval geen nieuwe content meer gemaakt voor Capcoms online shooter. De game kwam vorig jaar uit en had toen nog wel een kleine populariteitspiek, vooral omdat de game op Game Pass stond. In de eerste twee weken werd de game door een miljoen spelers geprobeerd.

Maar inmiddels blijkt het bar gesteld met het spelersaantal: volgens database SteamDB speelden er afgelopen 24 uur maximaal 66 spelers tegelijk de game via Steam.

Capcom zal daarom ook wel inzien dat het niet zoveel zin meer heeft om nieuwe content voor de game te maken. Onlangs kwam Titelupdate 4 uit en volgens de Japanse uitgever zal dat de laatste content voor de game zijn.

Vanaf 11 juli keert seizoen 1 terug, daarna wordt de content uit alle andere seizoenen herhaald. Elke eerste dag van de maand wordt overgeschakeld naar het daaropvolgende seizoen.

View post on X

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.