Fan maakt indrukwekkende trailer voor PlayStation 5-controller

Geplaatst: 3 februari 2020 om 10:17Aangepast: 22 augustus om 08:58
Een PlayStation 5-fan, die niet kan wachten op de onthulling van de nieuwe console van Sony, heeft alvast een eigen, zeer realistische trailer gemaakt voor de aankondiging van de Dual Shock 5-controller.

3D-designer Giuseppe Spinelli (ook wel bekend als

Watch on YouTube

) heeft een video gemaakt waarin de aankondiging van de PS5-controller te zien is. Hij heeft daarvoor 3D-modellen gebruikt die niét gebaseerd zijn op patenten en vroege foto's van de controller, maar heeft hij vooral zijn eigen wensen in het design gestopt.

'Zijn' Dual Shock 5-controller heeft veel overeenkomsten met de Xbox Elite Series 2-, Razer en Nacon-controllers. De sticks zijn bijvoorbeeld verwisselbaar en heeft de Dual Shock 5 ook een luxe opbergtasje, wat niet ongebruikelijk is bij duurdere controllers. Daarnaast maakt zijn ontwerp eveneens gebruik van USB-C.

Ook heeft Spinelli aan de achterzijde twee extra schouderknoppen/back paddles toegevoegd: G1 en G2 waarvan de gevoeligheid ogenschijnlijk in te stellen is. De back paddles zijn verwijderbaar en kunnen door middel van software gemapt worden.

Spinelli heeft nog behoorlijk wat andere indrukwekkende snufjes in zijn design gestopt, die in video hieronder te zien zijn.

Watch on YouTube

Dennis MonsContentcoördinator/hoofdredactie voor InsideGamer.nl en een beetje van alles en nog wat bij de rest van die game-apies hier op de redactie. Dol op action/adventure, arcaderacers, turn based strategy, stealthgames en Tetris. Metalhead maar ook liefhebber van folk, klassiek en blues. En speel verdomd

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.