Fifa 23 trekt in eerste week meer dan tien miljoen spelers aan

Geplaatst: 13 oktober 2022 om 04:42Aangepast: 2 februari 2023 om 15:01
Meer dan 10,3 miljoen mensen hebben in de eerste week van release Fifa 23 gespeeld.

Dat heeft Electronic Arts aangekondigd. Daarmee wordt een nieuw record verbroken - Fifa 22 was de vorige recordhouder met 9,1 miljoen spelers in de eerste tien dagen van release.

"De reactie van fans is niets minder dan ongelooflijk en we vinden het geweldig dat fans in recordaantallen met hun favoriete spelers en teams in Fifa 23 spelen", aldus EA Sports-manager Nick Wlodyka.

Fifa 23 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Op de huidige generatie consoles en pc zijn alle vernieuwingen te vinden, op de vorige generatie slechts een deel daarvan en in de Legacy Edition voor Switch zitten geen vernieuwingen.

Gamer.nl gaf een 5,5 aan de game: "Fifa 23 gaat de boeken in als de allerlaatste Fifa, maar zeker niet als de beste. De optelsom van bijna dertig jaar aan voetbalinnovatie leidt niet tot een hoogtepunt in de serie, maar tot een rammelend geheel waarbij de moderne toevoegingen worden teruggehouden door een aftands fundament. Aan content geen gebrek, maar met de hevige doelpunteninflatie is het ernstig de vraag wat al die content nog wat waard is."

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.