Final Fantasy Tactics-remaster zou echt in ontwikkeling zijn

Geplaatst: 16 juni om 21:15Aangepast: 16 juni om 21:15
Square Enix zou echt werken aan een remaster van Final Fantasy Tactics.

Er gaan al een tijdje geruchten over een remaster van de klassieke game - insider Midori bevestigde het bestaan van de game bijvoorbeeld eerder al. Maar onlangs bracht deze insider naar buiten dat hij zich als een andere persoon heeft voorgedaan. Op Reddit discussieerde men dan ook over in hoeverre zijn informatie nog te vertrouwen valt.

Bloomberg-journalist Jason Schreier - niet de minste - liet ook van zich horen tijdens deze discussie, en laat er geen twijfel over bestaan: "Hoi. De Final Fantasy Tactics-remaster bestaat echt en komt er echt aan." Het lijkt dus vooral nog een kwestie van wanneer de game aangekondigd wordt.

Final Fantasy Tactics kwam eind jaren negentig uit op de eerste PlayStation. De game heeft een isometrisch perspectief en biedt daarbij - zoals de naam al aangeeft - tactische gevechten in plaats van de gebruikelijke third-person turn-based combat.

Overigens gaan er al sinds 2021 geruchten over de remaster van Final Fantasy Tactics. Toen stond de game namelijk op een gelekte lijst van games van Nvidia GeForce Now. Veel van de toen nog onaangekondigde games op die lijst zijn uiteindelijk werkelijkheid geworden.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.