Focus Entertainment baalt als een stekker van Space Marine 2-lek

Geplaatst: 17 juli om 14:57
Warhammer 40.000: Space Marine 2 ligt grotendeels op straat en daar heeft uitgever Focus Entertainment nu op gereageerd.

Eind juni sloeg het noodlot toe voor de makers van Space Marine 2. Een vroege versie van de game verscheen online en werd via torrents verspreid, waardoor iedereen hem kon spelen. Ook verschenen er beelden van de campaign op YouTube.

"We zijn diep geraakt door de overweldigende steun van onze community na het lekken van een oude build van onze aankomende game Warhammer 40.000: Space Marine 2", schrijft de uitgever nu op X. "Onze teams hebben jaren hard werk, passie en toewijding gestoken in het maken van een game die jullie hoop en verwachtingen waard is, en het is ontmoedigend om te zien dat een hoop verrassingen verpest zijn."

De uitgever geeft aan dat de gelekte build van de game op het moment dat de game uitkomt ongeveer een jaar oud is en dat men "ervan baalt dat dit de manier is waarop fans Space Marine 2 voor het eerst ervaren."

Verder roept de uitgever iedereen op om de gelekte build te negeren en vooral niet verder te delen. Warhammer 40.000: Space Marine 2 komt op 9 september uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

View post on X
Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.