Forse update voor Gran Turismo 7 laat spelers auto's verkopen

Geplaatst: 25 november 2022 om 08:45Aangepast: 2 februari 2023 om 14:24
Er is een flinke update voor Gran Turismo 7 uitgebracht, met daarin nieuwe auto's, een nieuwe track en allerlei aanpassingen.

Update 1.26 weegt zo'n 2,5 GB op PlayStation 4 en 3,1 GB op PlayStation 5 en voegt onder andere een manier om auto's te verkopen toe. Via de Car Valuation Service wordt uitgerekend hoeveel er gereden is met een wagen en hoe het staat met markttrends om zo de waarde van een auto te bepalen. 

Car Valutation Service is beschikbaar door GT Cafe Menu Book 39 uit te spelen, naar de Used Car Dealer te gaan en daar op Car Valuation Service te drukken. Men kan alle wagens in diens garage selecteren, behalve degene die de speler op dat moment als hoofdwagen gebruikt. Ook geleende wagens en dlc-wagens kunnen niet verkocht worden.

De update bevat ook een nieuwe track in de vorm van Michelin Raceway Road Atlanta, een van de meest aangevraagde circuits door fans. Hier wordt normaliter altijd de Petit Le Mans gehouden, een race van tien uur. Verder worden er drie nieuwe wagens toegevoegd, namelijk:

  • Ford Sierra RS 500 Cosworth ’87

  • BMW M2 Competition ’18

  • Nissan Silvia K’s Aero (S14) ’96

Ook is er ook een nieuw uiterlijk voor een auto die al in de game zit: de Red Bull X2019 25th Anniversary. Tot slot bevat de update nieuwe single- en multiplayerevenementen, waarvan velen het vijfentwintigste jubileumjaar van Gran Turismo vieren. De complete patch notes zijn hier te vinden.

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.