Fortnitemares: Het is Halloween in Fortnite met outfits van Saw

Geplaatst: Vandaag om 09:30
Halloween is neergestreken in Fortnite en dat betekent dat je je kunt uitdossen als dat bekende Saw-personage en die van de Texas Chainsaw Massacre. Denk ook aan nieuwe rewards en quests en de terugkomst van Horde Rush.

Horde Rush is niet terug voor altijd, alleen voor de Halloweenperiode. Je kunt Horde Rush-quests doen en Rocket Racing Nitemares-quests om beloningen te verdienen. Fortnitemares 2024 biedt ook een nieuw wapen genaamd de Boom Billy, wat klinkt als een bom, maar een kettingzaag is. Het moet wel horror blijven natuurlijk. 

Watch on YouTube

Er zijn ook oude bekenden terug: Wood Stake Shotgun, Pumpkin Launcher en Witch Broom zijn weer van de partij. Maar voor mensen die vooral voor cosmetics gaan is er ook genoeg Halloween te beleven met Leatherface, Billy the Puppet, Pumpkin King en Sally, Mephisto, She-Venom, Agony, Cruella de Vil, Maleficent, Captain Hook, Ravemello en Edward Scissorhands. 

Fortnightmares duurt tot het einde van Chapter 5 van Season 4. 

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.