'Forza Motorsport verschijnt waarschijnlijk in tweede helft van 2023'

Geplaatst: 27 januari 2023 om 12:28Aangepast: 8 februari 2023 om 08:50
Volgens Giant Bomb-journalist Jeff Grubb is het onwaarschijnlijk dat Forza Motorsport de geplande releaseperiode van de eerste helft van dit jaar haalt.

Dat meldt hij in de

Watch on YouTube

. "Ik ben er vrij zeker van nu ik heb rondgevraagd nadat ik het eerder vandaag hoorde. Het lijkt er op dat Forza pas later dit jaar uitkomt en niet in de eerste helft van dit jaar."

Tijdens de Developer_Direct eerder deze week werd Forza Motorsport aangeduid met '2023' als releasedatum. Dit terwijl vorig jaar nog gemeld werd dat de game ergens in de eerste helft van dit jaar uitkomt. "Ik denk niet dat het een grote verrassing is na die vermelding van 2023, maar ik vraag me wel af waarom ze het niet meteen duidelijk maken, om teleurstelling op een later moment te vermijden."

Hoe dan ook is er nog geen officiële releasedatum van Forza Motorsport bekend. Microsoft toonde de game vorige zomer - alle games die tijdens die presentatie werden getoond zouden binnen een jaar uitkomen. Het is dus mogelijk dat dit niet gehaald wordt.

Tijdens de Developer_Direct deze week werd nieuwe gameplay getoond van Forza Motorsport - hieronder zijn de beelden nog eens te bekijken. De game volgens de ontwikkelaar de "meest technisch geavanceerde racegame ooit" worden. Het spel bevat meer dan vijfhonderd echt bestaande auto's, meer dan achthonderd unieke upgrades en modificaties, twintig omgevingen waarop meerdere parkoersen te vinden zijn (waaronder vijf nieuwe locaties, zoals het Kyalami Grand Prix Circuit uit Zuid-Afrika), gevarieerde weersomstandigheden en een dag- en nachtcyclus. De game komt naar Xbox Series X en S, pc en Game Pass.

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.