FromSoftware: 'Er is interesse in een Elden Ring-verfilming'

Geplaatst: 2 dagen geleden om 13:14
Volgens FromSoftware-directeur Hidetaka Miyazaki is er "interesse" in een verfilming van Elden Ring.

Dat meldt hij aan The Guardian (via VGC). In dat interview laat hij weten niet negatief tegenover een verfilming te staan. "Ik zie geen reden om een andere interpretatie of bewerking van Elden Ring tegen te houden, zoals een film."

Hij voegt daar aan toe: "Ik denk niet dat ikzelf of FromSoftware de kennis of mogelijkheden heeft om iets in een ander medium te creëren. Dus we zouden er een getalenteerde partner voor moeten hebben. We zouden veel vertrouwen moeten opbouwen om iets te bereiken, maar er is zeker interesse."

Onlangs bleek nog dat er van Elden Ring inmiddels meer dan 25 miljoen exemplaren zijn verkocht. Uitbreiding Shadow of the Erdtree is pas uitgekomen. Dwayne beloonde die uitbreiding met een score van 93: "De ingetogen Realm of Shadow doet terugdenken aan Dark Souls en is heerlijk sfeervol, met prachtige visuals en meeslepende muziek. De nieuwe wapens zijn opwindend om te proberen, de vijanden, eindbazen en andere NPC’s ademen karakter en de vijanden zijn weer heerlijk meedogenloos. Bovenal shinet het Escheriaanse leveldesign in deze kleinere wereld, en verdwaal je er met plezier in. Een onvergetelijke DLC voor een net zo onvergetelijke basisgame."

Overigens heeft FromSoftware vandaag een kleine update voor Shadow of the Erdtree uitgebracht. Deze zorgt er onder andere voor dat de eerste Blessing-levels die spelers in de uitbreiding omhoog gaan, meer kracht geven. Op die manier moet het begin van de uitbreiding dus iets makkelijker zijn.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.