Frostpunk 2 met twee maanden uitgesteld na feedback op bèta

Geplaatst: 3 dagen geleden om 13:29
De release van de ijskoude survivalgame Frostpunk 2 is met twee maanden uitgesteld.

Dat meldt ontwikkelaar 11 Bit Studios via Steam. Onlangs werd er een bèta gehouden voor de game, en daar is blijkbaar wat feedback op binnengekomen van spelers. De game zou eigenlijk op 16 juli uitkomen op pc, maar dat wordt nu 20 september.

De ontwikkelaar zegt dat het gemiddeld een 8 kreeg van bètaspelers, en dat ze daar dankbaar voor zijn. "Tegelijkertijd was de bèta maar een klein stukje van een groeiende game waar nog aan gewerkt wordt. Het was een kans voor ons om te luisteren naar wat jullie leuk vonden, en wat nog niet goed landde."

"We weten dat dit niet het nieuws is dat jullie willen horen. Maar we geloven dat deze extra functies iets zijn dat jullie vanaf dag één in de game moeten zien, niet in een patch die na de release uitkomt. We hopen dat jullie begrijpen dat we deze beslissing nemen omdat we de best mogelijke game voor jullie willen maken."

11 Bit Studios zal in die twee extra maanden de gameplay verder uitbreiden, de interface verbeteren en de nieuwe functie Zoom Stories toevoegen, waarmee je op bepaalde plekken van je stad kunt inzoomen om het dagelijks leven van je inwoners te volgen.

Frostpunk 2 is een apocalyptische survivalgame, waarin je een stad moet inrichten in een ijzig koud sneeuwlandschap. Na de pc-versie zal de game ook nog op PlayStation- en Xbox-consoles verschijnen.

View post on X

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.