Game Pass krijgt in de toekomst mogelijk familie-abonnement

Geplaatst: 21 december 2020 om 13:36Aangepast: 6 februari 2023 om 15:47
Xbox Game Pass krijgt in de toekomst mogelijk een duurder abonnement voor families. Xbox-baas Phil Spencer zegt op Twitter dat hij deze optie overweegt.

Spencer antwoordt op een vraag van een gebruiker, die wil weten of Microsoft een 'Family Plan' overweegt. Net als bij Spotify of Apple Music zouden leden dan een duurder abonnement kunnen afsluiten waar meerdere mensen van hetzelfde gezin van gebruik kunnen maken.

Spencer geeft aan dat deze optie is overwogen. "Het is iets dat we willen doen", antwoordt hij. "Er is een optie voor gezinnen met één console, maar voor meerdere gezinsleden met meerdere consoles zou een familie-abonnement kunnen helpen. Bedankt voor de feedback."

Xbox Game Pass is een dienst waarbij leden toegang krijgen tot meer dan honderd games. De spellen van Xbox' eigen studio's staan er sowieso op. Leden van de Ultimate-variant kunnen spelen op Xbox-consoles, maar ook op pc's of mobiele apparaten via streaming.

Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.