Gebruikersrecensies Elden Ring: Shadow of the Erdtree op Steam weer positief

Geplaatst: 2 dagen geleden om 13:27
De woede van gefrustreerde gamers lijkt te zijn bekoeld. Elden Ring: Shadow of the Erdtree staat weer op 'grotendeels positief' op Steam.

Vanwege de hoge moeilijkheidsgraad van de uitbreiding en de matige performance op pc stonden de gebruikersrecensies op Steam een tijd lang op 'verdeeld'. Spelers klaagden vooral over eindbazen die veel te agressief zijn en geen ruimte geven om te healen en framedrops. Na een kleine 57.000 recensies overheerst het positieve geluid nu weer, gelukkig maar.

Misschien is de kleine balansupdate die pas uitkwam wel een van de redenen dat spelers positiever zijn. In Shadow of the Erdtree kun je je Scadutree Blessing levelen om sterker te worden. Na de patch brengt de eerste helft van die Blessing-levels meer kracht met zich mee, terwijl de tweede helft juist wat meer geleidelijk opbouwt. Hierdoor is het eerste gedeelte van de uitbreiding in ieder geval iets makkelijker geworden.

Ondanks de in eerste instantie wat negatieve gebruikersrecensies is Shadow of the Erdtree wel een gigantisch succes te noemen. De uitbreiding is de best scorende dlc aller tijden en is inmiddels al vijf miljoen keer verkocht. Praise the sun!

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.