GeForce Now krijgt Ubisoft-games, verliest titels van Warner Bros. en anderen

Geplaatst: 21 april 2020 om 08:50Aangepast: 22 augustus om 08:55
Video game-streamingservice GeForce Now heeft alle Assassin’s Creed en Far Cry-games toegevoegd aan diens bibliotheek. Dat heeft uitgever Ubisoft bekendgemaakt.

De Franse ontwikkelaar en uitgever uit zijn volledige steun aan GeForce Now door alle games uit de populaire franchises aan de service toe te voegen. De games zijn vanaf deze week beschikbaar op GeForce Now. Wel gaan er ook de nodige games van de dienst van Nvidia verdwijnen. Zo gaan alle games van Warner Bros., Xbox Game Studios, Codemasters en Klei Entertainment van GeForce Now verdwijnen.

Eerder vertrokken al andere ontwikkelaars en uit de service, zoals 2K Games, Epic Games, Bungie, Bandai Namco. De reden hiervoor was, omdat de uitgevers nooit officieel toestemming gegeven voor de ondersteuning van hun games na de bètaperiode.

GeForce Now lanceerde in februari officieel na een lange bèta.

-39651172
Jolien MauritszIk ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.