George R. R. Martin hint naar Elden Ring-verfilming

Geplaatst: 2 dagen geleden om 14:07
Niemand minder dan de traagste schrijver ter wereld, George R. R. Martin, heeft gehint naar een verfilming van Elden Ring.

Zoals bekend heeft de Game of Thrones-schrijver ooit geholpen met het achtergrondverhaal van mega-hit Elden Ring. Hij schreef de basisbeginselen en personages waar de wereld om draait, daarna ging From Software er verder mee aan de slag.

Na zo'n enorm succes zijn geruchten over een eventuele verfilming natuurlijk logisch, en Martin heeft daarbij wat olie op het vuur gegooid. Zonder enige reden haalt hij de geruchten aan in zijn eigen blog, die verder over een heel ander onderwerp gaat.

"O, en over die geruchten die je misschien hebt gehoord over een film of televisieserie gebaseerd op Elden Ring... Ik heb niks te zeggen. Geen woord, nee, helemaal niks, ik weet niets, je hebt niks van mij gehoord, mum mum mum. Welk gerucht?" Tja, als hij echt niks wist, had hij natuurlijk ook gewoon helemaal niks kunnen zeggen.

Vorige week begon FromSoftware-baas Hidetaka Miyazaki zelf ook al over een mogelijke verfilming. Volgens hem is er zeker 'interesse' in. "Ik zie geen reden om een andere interpretatie of bewerking van Elden Ring tegen te houden, zoals een film. Ik denk niet dat ikzelf of FromSoftware de kennis of mogelijkheden heeft om iets in een ander medium te creëren. Dus we zouden er een getalenteerde partner voor moeten hebben. We zouden veel vertrouwen moeten opbouwen om iets te bereiken, maar er is zeker interesse."

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.