Gerucht: Breaking Bad-acteur Giancarlo Esposito zit in Far Cry 6

Geplaatst: 3 juli 2020 om 10:18Aangepast: 22 augustus om 08:54
Mogelijk gaat acteur Giancarlo Esposito, bekend van onder andere Breaking Bad, een rol spelen in Far Cry 6. De acteur zegt dat hij heeft gewerkt voor een game in een interview met Collider.

In het interview zegt Esposito bezig te zijn met een game. “Er is een videogame die ik heb gedaan. Hij is supergroot, maar ik kan er nog niks over zeggen”. Volgens The Game Reactor gaat het om een rol in Far Cry 6, een game die volgens geruchten volgende week tijdens de Ubisoft Forward-presentatie wordt onthuld. Het artikel is ondertussen van de nieuwssite verwijderd. Veel fans denken ook dat het om een rol in de nieuwe Far Cry-game gaat.

Toch is dit allemaal op het moment pure speculatie en kan het zo zijn dat hij in een totaal andere game zit. Tijdens de Ubisoft Forward-presentatie van 12 juli gaan we mogelijk meer informatie krijgen.

-42287277
Jolien MauritszIk ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.