Gerucht: EA houdt feedbacksessies over nieuwe Iron Man-game

Geplaatst: 31 oktober 2022 om 09:56Aangepast: 8 februari 2023 om 00:12
EA zou intern al feedbacksessies houden over de pas aangekondigde Iron Man-game.

Dat claimt Tom Henderson van Insider Gaming te hebben vernomen van bronnen. De ontwikkelaar noemt het zelf 'speeltesten', maar het zou gaan om feedbacksessies waarin deelnemers allerlei details over het verhaal en de gameplay te horen en zien krijgen. 

Op die manier kan de uitgever feedback verzamelen en waar nodig aanpassingen maken. Henderson meldt dat dit er op wijst dat het spel al geruime tijd in pre-productie is.

Vorige maand werd officieel aangekondigd dat EA-ontwikkelaar Motive Studio aan een game rondom Marvel-held Iron Man werkt. Het moet de eerste van "meerdere Marvel-games" worden die bij EA in ontwikkeling is. De ontwikkeling van de Iron Man-game wordt geleid door Olivier Proulx, die eerder aan Marvel's Guardians of the Galaxy werkte voor Eidos Montreal. 

Veel details over de Iron Man-game zijn er nog niet, maar wel duidelijk is dat het een singleplayerspel wordt met een derdepersoonsaanzicht. Beelden van het spel zijn nog niet uitgebracht. Ook is niet duidelijk op welke systemen de game moet verschijnen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.