Gerucht: Grand Theft Auto 5 en Mafia: Definitive Edition komen naar Game Pass

Geplaatst: 29 juli om 12:57
De pijpleiding waarmee spellen naar Game Pass worden gepompt lijkt een beetje lek, want er zijn weer allerlei geruchten over nieuwe games die binnenkort in de bibliotheek verschijnen.

We beginnen bij het altijd fijne Grand Theft Auto 5, dat volgens insider Tez2 naar de pc-versie van de abonnementsdienst zou komen. Volgens deze leak zou deze versie de eigen Rockstar Launcher gebruiken om de game te draaien. Je zou GTA 5 wel kunnen opstarten vanuit Game Pass, maar dan wordt alsnog de eigen launcher gebruikt.

Het zou overigens niet de eerste keer zijn dat GTA 5 op Game Pass komt te staan. Grand Theft Auto 5 was beschikbaar voor de console-versie, maar werd eerder dit jaar uit de dienst verwijderd.

View post on X

Het tweede gerucht gaat over Mafia: Definitive Edition. Leaker NateTheHate, die het regelmatig bij het rechte eind heeft, zegt op ResetEra dat het maffia-epos volgende maand naar de abonnementsdienst komt.

Een andere redelijk betrouwbare insider, eXtas1s, weet daarna op X zelfs een datum te noemen: 13 augustus. Andere games die in augustus op Game Pass verschijnen, zijn volgens deze persoon Crash Bandicoot: N Sane Trilogy, Wargroove 2 en Atlas Fallen.

View post on X
Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.