Gerucht: Hogwarts Legacy krijgt een Director's Cut

Geplaatst: 6 juni om 14:10Aangepast: 6 juni om 14:10
Er zou gewerkt worden aan een Director's Cut van Harry Potter-spel Hogwarts Legacy.

In een artikel op Bloomberg over de ontwikkeling van Suicide Squad: Kill the Justice League wordt dat geclaimd. De ontwikkelaar van laatstgenoemde game, Rocksteady Studios, zou namelijk een groot aantal werknemers op de Hogwarts Legacy Director's Cut hebben zitten.

Meer details zijn er op dit moment helaas nog niet, dus het blijft gissen wat we er van kunnen verwachten - als de Director's Cut überhaupt echt bestaat natuurlijk. Maar gezien het gigantische succes van de game zou dat niet heel vreemd zijn.

Hogwarts Legacy is verkrijgbaar op PlayStation- en Xbox-consoles, Nintendo Switch en pc. Marvin beloonde de game met een score van 84: "Hogwarts Legacy is zonder twijfel de beste Wizarding World-game ooit, maar wel eentje die veel leentjebuur speelt bij andere rpg’s en een hoop technische oneffenheden bevat. Voor Potterheads zal dat de pret niet drukken, en staat een verrassend actievolle game te wachten die bevestigt dat je geen Harry Potter nodig hebt voor een knap staaltje magie."

Overigens komt er vandaag een nieuwe update voor Hogwarts Legacy beschikbaar. Daarin zit bijvoorbeeld een uitgebreide fotomodus. Daarnaast komt de exclusieve PlayStation-content uit de game voor alle platforms beschikbaar. Hieronder is een video van de update te zien.

ial

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.