Gerucht: Metroid Prime Trilogy komt in juni uit op Switch

Geplaatst: 25 mei 2020 om 06:59Aangepast: 22 augustus om 08:53
Metroid Prime Trilogy komt mogelijk volgende maand al uit op de Nintendo Switch. Dat zegt een listing van een Zweedse retailer.

Er gaan al een lange tijd geruchten rond over Metroid Prime Trilogy uit gaat komen op de Nintendo Switch. Inet plaatste in 2018 al een listing voor de langverwachte port van de Wii-game. Onlangs zette de Zweedse retailer er plotseling ook een releasedatum bij. Volgens Inet moet de game dit jaar op 19 juni uitkomen. Dit zou al snel zijn, gezien de game dan in minder dan een maand moet uitkomen en Nintendo nog geen officiële aankondiging heeft gedaan. De listing is ondertussen offline gehaald, een screenshot is hieronder te bekijken.

Of de pagina klopt is nog niet met alle zekerheid te zeggen. Het is mogelijk dat Nintendo van plan was om de game te onthullen tijdens de Nintendo Direct in juni op E3, maar dat het coronavirus roet in het eten heeft gegooid. Recentelijk heeft Nintendo ook plots Paper Mario: The Origami King onthuld.

-39658366
Jolien MauritszIk ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.