Gerucht: Sony houdt de handheldmarkt héél goed in de gaten

Geplaatst: 26 augustus om 14:37
Door de goede ontvangst van de PlayStation Portal zou Sony de handheldmarkt héél goed in de gaten houden.

Dat zegt journalist en insider Tom Henderson op X. De PlayStation 5-gadget verscheen in november vorig jaar en de verkopen overtreffen Sony’s verwachtingen. Dit zorgt er volgens Henderson voor dat Sony met arendsogen kijkt naar de handheldmarkt. Uiteraard is die de afgelopen jaren een stuk dichter bevolkt geraakt met de komst van de Nintendo Switch, maar ook door apparaten als Steam Deck en ROG Ally die goed zijn ontvangen.

View post on X

De uitspraak van Henderson, die hij deed in antwoord op een vraag van een X-gebruiker, is natuurlijk verre van duidelijk. Het is echter geen geheim dat fans reikhalzend uitkijken naar een nieuwe handeld van Sony. Denk even aan de PlayStation Portable en de PlayStation Vita, platformen die in hun hoogtijdagen allerlei exclusieve games kregen toebedeeld. Dat sentiment leef dus enorm onder de achterban en de opmerking van Henderson biedt enigszins houvast. Wat ook meehelpt is een gerucht over een Sony handheld met de kracht van de PlayStation 4, dat in mei de ronde ging

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.