Gerucht: Xbox Lockhart wordt in augustus onthuld, heet Xbox Series S

Geplaatst: 30 juni 2020 om 08:14Aangepast: 22 augustus om 08:57
De tweede next gen-console van Microsoft, de Xbox ‘Lockhart’, gaat mogelijk in augustus onthuld worden. Dat claimt het nieuwsplatform Eurogamer.

Volgens Eurogamer was het de bedoeling dat de Lockhart in juni werd onthuld, maar dat de onthulling is opgeschoven naar augustus. Het nieuwsplatform zegt ook dat de officiële naam van de console de Xbox Series S gaat zijn.

De Xbox Lockhart of Xbox Series S moet de goedkopere next gen-console zijn van Microsoft. Volgens de laatste geruchten heeft de console dezelfde CPU (processor) als de Series X, maar wel een met een andere capaciteit met de GPU (grafische kaart) en kloksnelheid. Of de Xbox Series S daadwerkelijk in augustus wordt onthuld is nog niet met zekerheid te zeggen.

-39644345
Jolien MauritszIk ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.