Gerucht: Xbox-presentatie vindt op 25 januari plaats

Geplaatst: 10 januari 2023 om 06:47Aangepast: 2 februari 2023 om 13:42
Een mogelijke presentatie rondom aankomende Xbox-games zou op 25 januari uitgezonden worden.

Dat meldt Windows Central, dat over het algemeen goed op de hoogte is van Microsofts plannen. Jez Corden van Windows Central claimde een paar dagen geleden nog dat de presentatie er aan zit te komen, maar heeft nu wat meer details vrijgegeven.

Het evenement zou 'Xbox Developer_Direct' heten en op 25 januari om 21:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden worden. Tijdens het evenement zouden aankomende games van Microsoft en Bethesda worden uitgelicht. De games Redfall, Forza Motorsport en Minecraft Legends worden specifiek genoemd. Ook zou ZeniMax Online Studios iets tonen.

Daarbij wordt geclaimd dat Starfield mogelijk niet getoond wordt tijdens het evenement. Wellicht willen Microsoft en Bethesda die langverwachte game een eigen presentatie geven.

Xbox-topman Aaron Greenberg leek gisteren via een tweet ook te hinten naar het nog onaangekondigde evenement. "Dit zal een leuke week worden, ik kijk uit naar de komende dagen!" Fans speculeren dan ook dat het evenement ergens deze week officieel wordt aangekondigd.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.