Gewilde indie-game The Plucky Squire komt in september uit

Geplaatst: 15 augustus om 15:12
Wie wacht, wordt beloond. Na lang in onzekerheid te hebben gezeten, weten we eindelijk wanneer The Plucky Squire uitkomt: 17 september al!

The Plucky Squire staat al lange tijd hoog in de verlanglijstjes van vele gamers, vooral door de unieke opzet van de game. Je speelt als Jot, de held van een sprookjesboek, en loopt door de tweedimensionale bladzijdes van je boek heen. Op bepaalde punten kan Jot echter ook uit het boek springen en door de driedimensionale, 'echte' wereld heen banjeren.

Uitgever Devolver Digital en ontwikkelaar All Possible Futures hebben met een nieuwe releasetrailer nu dus onthuld waanneer we The Plucky Squire kunnen verwachten. Het is nog iets meer dan een maandje wachten: op 17 september verschijnt de game op pc, PlayStation 5, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.

En er is nog meer leuk nieuws: PlayStation meldt dat de game bij release direct beschikbaar zal zijn in de gamecatalogus van PlayStation Plus. Leden van de twee duurste abonnementen, Premium en Extra, kunnen dus direct ontdekken of het spel zo leuk is als het eruitziet.

De nieuwe releasetrailer check je hieronder, en die ziet er weer heerlijk kleurrijk uit.

Watch on YouTube
Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.