Giga-beeld van je favo gamepersonage thuis? Game Mania-spullen worden geveild

Geplaatst: 4 dagen geleden om 13:31
Heb je altijd al een levensgrote Sonic in je huis willen hebben? Je hoeft niet zelf te papier-macheën, je kunt een poging wagen in de veiling van de inventaris van Game Mania.

Van diverse Game Mania-winkels worden de spullen uit de winkel geveild, nu de winkelketen officieel failliet is. Dat betekent dat je saaie dingen zoals schappen kunt kopen, maar ook interessantere items zoals levensgrote beelden van diverse gamepersonages. Bij VH Actions zien we diverse zaken te koop staan. 

Letterlijk eigenlijk: er staat dat de hele winkel in Kortrijk bijvoorbeeld te koop is qua inhoud, dus games, spelconsoles, accessoires, merchandise, board games en trading cards, al kunnen we ons voorstellen dat er ook schappen, kassa’s en dat soort winkelzaken bijzitten.Kijken we echter op de inventarislijst, dan zijn dat vooral de voor gamers interessante dingen die je ook echt in de winkel zou kopen, zoals games. De veiling is al begonnen en duurt tot 19 september. 

Game Mania failliet


Het is een triest gezicht als je nu langs een Game Mania loopt: de lichten zijn uit, de deuren zijn dicht en bijvoorbeeld in Utrecht zat er nog een papiertje op het raam waar stond dat de winkel tijdelijk gesloten is. Helaas blijft dat niet tijdelijk, maar is dat voor altijd. Eerder schreven we al dat door het faillissement cadeaubonnen en digitale tegoeden niet meer gebruikt kunnen worden en dat je ook geen geld terugkrijgt. De reden voor het faillissement zou vooral zijn dat mensen veel meer digitaal kopen.

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.