God of War-ontwikkelaar zou aan nieuwe IP werken

Geplaatst: 6 augustus om 13:05
Santa Monica Studio, de ontwikkelaar van de God of War-reeks, heeft volgens een werknemer een compleet nieuwe IP in de maak.

Op het LinkedIn-profiel van Glauco Longhi valt te lezen dat hij is teruggekeerd naar Santa Monica Studio. Hij werkte daar voorheen onder andere aan God of War (2016) en Ragnarök, maar verliet de studio daarna om onder andere bij Naughty Dog aan Uncharted 4 te werken.

Nu is hij dus weer terug bij de Sony-studio. "Santa Monica Studio bood de kans om terug te komen als Character Supervisor, om bij hun nieuwe IP verantwoordelijk te zijn voor alle personage-ontwikkeling", aldus Longhi op LinkedIn (via Eurogamer) Het bericht is inmiddels aangepast en hij heeft 'nieuwe IP' vervangen voor 'onaangekondigd project'. Hij lijkt dus per ongeluk iets verklapt te hebben!

We weten officieel in ieder geval nog niet waar Santa Monica Studio aan werkt, maar er gingen al langer geruchten dat de ontwikkelaar een nieuwe IP wilde maken. Studiohoofd Cory Barlog zou interesse hebben getoond in het maken van een scifigame. We zijn benieuwd!

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.