Gran Turismo 7-spelers ontvangen kosteloos een miljoen in-game credits

Geplaatst: 25 maart 2022 om 09:02Aangepast: 2 februari 2023 om 08:48
Om de kritiek rondom de in-game economie van Gran Turismo 7 op te vangen, ontvangen alle spelers kosteloos een miljoen in-game credits.

Dat heeft Polyphony Digital aangekondigd via PlayStation Blog. Mensen moeten tussen vandaag en 25 april inloggen in de game om de gratis credits te ontvangen.

Ook heeft de ontwikkelaar laten weten dat er begin april een update uit moet komen die de in-game economie moet verbeteren. Zo moeten beloningen in de laatste helft van de World Circuits gemiddeld verdubbelen en worden er ook meer beloningen uitgedeeld voor het winnen van online races. Spelers kunnen in hun in-game portemonnee na de update 100 miljoen credits bewaren in plaats van 20 miljoen credits. Tussen nu en eind april komen er ook een aantal kleinere patches uit waarmee nieuwe wagens en layouts worden toegevoegd. 

Een recente patch voor Gran Turismo 7 zorgt er voor dat spelers met races minder in-game credits kunnen verdienen, waardoor het langer duurt om auto's te ontgrendelen. Dit terwijl er voor diverse auto's meer credits gevraagd wordt dan in voorganger Gran Turismo Sport. Dit is voor veel fans extra prangend, omdat auto's ook met echt geld gekocht kunnen worden. Als gevolg daarvan is de gebruikersscore van Gran Turismo 7 op Metacritic de laagste ooit voor een Sony-game.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.