Gratis The Last of Us-icoontjes voor je PlayStation-account te claimen

Geplaatst: Vandaag om 11:13
Slinger je PlayStation maar gauw aan, want je kunt nu drie The Last of Us-icoontjes voor je profiel claimen, gratis en voor niets.

Op de drie icoontjes staan Joel, Ellie en een Clicker, voor ieder wat wils. Ze zijn te claimen voor iedereen met een PlayStation Network-account. Dat doe je door deze code in te voeren in de PlayStation Store of in de PlayStation-app op je telefoon: E92P-28D4-DKN8. Overigens hoef je helemaal geen haast te hebben, want ze zijn nog tot 26 oktober beschikbaar. Heel mooi zijn ze misschien niet, met dat PlayStation Plus-logo op de achtergrond, maar je moet een gegeven paard niet in de bek kijken.

De icoontjes zijn ongetwijfeld onderdeel van The Last of Us Day, iets waar Sony en Naughty Dog heel graag een ding van willen maken. Ter ere van deze dag is The Last of Us Part 1 nu te spelen via PlayStation Plus Extra en Premium en kwam er een trailer uit van het tweede seizoen van de HBO-serie. Dat tweede seizoen komt ergens volgend jaar uit.

Ook kun je nu tien procent korting krijgen op The Last of Us-merchandise. Die korting krijg je door de code TLOUPLUS10 in te voeren bij het betalen. Hiervoor moet je wel PlayStation Plus-lid zijn.

the last of us

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.