Gris-outfit nu in Fall Guys: Ultimate Knockout te koop

Geplaatst: 28 september 2020 om 07:44Aangepast: 3 februari 2023 om 08:50
Een outfit gebaseerd op de populaire indiegame Gris is nu te koop in de in-game winkel van Fall Guys: Ultimate Knockout.

Met de skin geven spelers hun personage een paarse kleur en paarsblauw haar. Daarmee lijkt het personage op het hoofdpersonage uit Gris.

De skin bestaat uit twee delen: de bovenkant en de onderkant van het pak, die elk vijf kronen kosten. In totaal betalen spelers dus tien kronen voor de gehele outfit. Kronen kunnen gewonnen worden in het spel door eerste te worden of door bepaalde tiers uit te spelen.

Gris verscheen eind 2018 op Switch en pc. Het spel werd geprezen voor zijn uitdagende platformactie, artistieke uiterlijk en emotionele verhaal over een jong meisje dat verloren raakt in haar eigen wereld terwijl ze probeert om te gaan met een traumatische gebeurtenis. Fall Guys is sinds eerder dit jaar beschikbaar en is in een korte tijd enorm populair geworden. In het spel moeten spelers proberen als laatste over te blijven in een reeks uitdagende minigames. De game is op pc en PlayStation 4 beschikbaar.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.