Grote Beyond-update voor No Man's Sky verschijnt 14 augustus

Geplaatst: 5 augustus 2019 om 07:40Aangepast: 22 augustus om 08:49
De Beyond-update voor de ruimtegame No Man's Sky wordt op 14 augustus uitgebracht. Dit maakt Sean Murray van Hello Games bekend in een href="https://www.nomanssky.com/2019/08/beyond-date-announce/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">blogpost</a>.

De zevende update voor No Man's Sky moet volgens ontwikkelaar Hello Games de meest ambitieuze update voor de game tot dusver worden. Via de update wordt het mogelijk om het universum met een virtual reality-heaset op het hoofd te verkennen.

Hiernaast bevat de Beyond-updateNo Man's Sky Online, "een nieuwe sociale multiplayer-ervaring die spelers in het universum stimuleert om elkaar te ontmoeten en samen te spelen". Tevens worden nog meer toevoegingen gedaan aan de game, maar hier is nog niets over bekendgemaakt.

Lees alvast over onze ervaringen met No Man's Sky in vr in ons artikel over aankomende PlayStation VR-games.

De Beyond-update voor No Man's Sky is vanaf 14 augustus gratis beschikbaar voor eigenaars van de game op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Watch on YouTube
Lucas MayEen vande voormalige hoofdredacteuren van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.