GTA+ komt mogelijk naar Nintendo Switch

Geplaatst: 16 juli om 13:49
Rockstars abonnementsdienst GTA+ komt mogelijk beschikbaar op Nintendo Switch.

Op social media deelt Tez2 iets opmerkelijks: op de Rockstar-website wordt GTA+ aangegeven als beschikbaar voor Nintendo Switch. Dat is opvallend, omdat daar op moment van schrijven nog helemaal geen sprake van is. Voorheen stond Nintendo Switch niet bij de genoemde platforms.

GTA+ verscheen in maart 2022 voor PlayStation en Xbox, kost 7,99 euro per maand en geeft GTA Online-spelers extra in-game geld, auto's en cosmetische items voor de online modus van GTA 5. Die game is echter niet verkrijgbaar op Nintendo Switch, dus daar zou een GTA+abonnement niet logisch voor zijn. Sterker nog: GTA+-abonnementen worden via GTA Online afgesloten.

GTA+ geeft abonnees echter ook toegang tot diverse gratis games, waaronder Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition, Red Dead Redemption en LA Noire. Deze drie games zijn ook verkrijgbaar op Nintendo Switch, dus dat zou een GTA+-abonnement voor Switch-eigenaren een mogelijke alternatieve optie maken. Wellicht wil Rockstar GTA+ anders in gaan steken en het ook beschikbaar stellen buiten GTA Online.

Hoe dan ook is het op moment van schrijven nog niet officieel bevestigd dat de abonnementsdienst naar Nintendo Switch komt. Even afwachten dus.

View post on X

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.