GTA Online krijgt later dit jaar 'grootste update ooit'

Geplaatst: 26 juli 2020 om 05:09Aangepast: 22 augustus om 08:49
GTA Online krijgt later dit jaar de grootste update ooit. Dat meldt Rockstar Games in een href="https://www.rockstargames.com/newswire/article/61639/GTA-Online-and-Red-Dead-Online-Updates-Coming-Soon?" rel="noopener noreferrer" target="_blank">blogpost</a>.

Rockstar geeft weinig weg over de update, maar meldt in ieder geval dat het een nieuwe versie van Heists bevat die op een 'totaal nieuwe locatie' plaatsvinden. GTA Online-spelers kunnen in de zomereerst nog een andere update voor de game met een 'diverse mix' van nieuwe content verwachten.

Ook Red Dead Online krijgt nieuwe content. Aankomende dinsdag krijgt de game een grote update met een nieuwe Frontier Pursuit en een nieuwe rol die draait om naturalisme. Verder voegt de update een nieuwe Outlaw Pass en features 'waar de community om heeft gevraagd toe aan Red Dead Online.

Eerder kondigde Rockstar aan dat GTA 5 en GTA Online naar de PlayStation 5 komen. Ook wordt GTA Online drie maanden na lancering gratis speelbaar als een op zichzelf staande game.

Jacco PeekHoofdredacteur Gamer.nl. Zwak voor The Witcher, Pokémon en egels.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.