Haal talloze indiegames met korting binnen op Steam

Geplaatst: 15 juli om 15:02
Steam viert de games van indiestudios tijdens de Independent Games Festival Celebration Days. Tijdens deze periode, die overigens al bezig is, scoor je talloze indiegames met lekkere kortingen.

De actie duurt nog tot en met komende zaterdag en biedt meer dan tachtig indiegames met korting aan. Steam werkt voor het evenement samen met het Independent Games Festival. De finalisten en winnaars van dit jaar en voorgaande jaren zijn opgenomen in de aanbiedingen.

Het gaat onder meer om Once Upon a Jester (beste studentengame), Rhythm Doctor (beste audio) en Phonopolis (beste visuals). Andere indiegames die onderdeel uitmaken van de actie zijn Cocoon, This War of Mine, Limbo, Darkest Dungeon 2, Her Story, Spelunky, Tchia en Inscryption.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.