Halo Infinite’s december-update voegt custom games-browser toe

Geplaatst: 7 december 2022 om 13:45Aangepast: 2 februari 2023 om 14:12
Ontwikkelaar 343 Industries heeft de december-update voor Halo Infinite gelanceerd. De update voegt naast de gebruikelijke bugfixes ook een custom games-browser, een nieuwe map toe en maakt alle Armor Cores beschikbaar voor alle spelers.

Dat maakt 343 Industries bekend in een blogpost. The custom games-browser stond eerst gepland voor seizoen 3 van Halo Infinite, maar de eerste versie is nu al beschikbaar. In de browser kunnen spelers gezamenlijk spelen op Forge-maps en hun eigen spelregels instellen. De nieuwe map heet Empyrean en is een remake van The Pit uit Halo 3 gemaakt in Forge.

Ook zijn alle Armor Cores nu beschikbaar gemaakt voor spelers. Eerst was een aantal Armor Cores, zoals de Mark VB-core van Halo Reach, vergrendeld achter de battle pass of tijdelijke evenementen. 343 Industries laat weten dit gedaan te hebben om alle vormen van armor-aanpassingen open te houden voor alle spelers.

Eerder deze week kondigde multiplayer-director Tom French aan dat hij na meer dan elf jaar weggaat bij 343 Industries. French is niet de eerste hooggeplaatste persoon die de Halo-ontwikkelaar verlaat, zo vertrok eerder dit jaar oprichter Bonnie Ross.

Kamal van de PolPassie voor Warhammer, pc-gaming, anime en konijnen. Ik wacht nog steeds op Dawn of War 3

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.