HBO Max onthult releasemaand en nieuwe trailer van Dune: Prophecy

Geplaatst: 19 juli om 13:17
Heb je al het zand al uit je broek weten te krijgen na je bioscoopbezoekje aan Dune: Part Two? Mooi zo, want nu is het tijd om de zandbak in je huis uit te storten met de serie Dune: Prophecy.

HBO Max heeft een nieuwe trailer online gezet van de aankomende serie. Ook weten we nu vanaf wanneer we van het nieuwe Dune-spektakel mogen genieten: de show staat vanaf november op streamingdienst Max.

Prophecy wordt een prequel op de films van Dune en draait om de oprichting van Bene Gesserit, een krachtig zusterschap die zichzelf helemaal kapot trainen om bovenmenselijke krachten te krijgen. De serie speelt zich zo'n 10.000 jaar voor de films (en boeken) af.

De show werd in 2019 voor het eerst aangekondigd en heeft er ook al een naamsverandering opzitten. Oorspronkelijk zou de serie Dune: The Sisterhood gaan heten, maar dat is inmiddels aangepast. De nieuwe beelden check je hieronder!

Watch on YouTube
Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.