Heel veel vr-chaos in eerste trailer van Frenzies

Geplaatst: 11 juli om 14:41
Zin in een nieuwe vr-shooter? Check dan de aankondiging van Frenzies, een nieuwe vr-fps die doet denken aan Quake en Unreal Tournament.

De shooter komt uit de koker van de ervaren vr-ontwikkelaar nDreams, die volgens studiohoofd Paul Mottram veel inspiratie hebben gehaald uit Quake en Unreal Tournament. Verwacht een ronduit chaotische ervaring met potjes die zich niet laten voorspellen. Een potje beslaat zo’n vijf rondes met random geselecteerde gametypes.

Sommige daarvan hanteren het free-for-al-formaat, terwijl spelers in andere gametypes worden onderverdeeld in teams. Het is dus altijd maar de vraag in wat voor potje je terecht gaat komen.

Watch on YouTube

Loop je na het zien van bovenstaande trailer al warm voor Frenzies? Check dan even de Discord van nDreams, waar je je kunt inschrijven voor een gesloten alfatest die later deze maand begint. Frenzies heeft nog geen releasedatum, maar moet in ieder geval verschijnen voor PlayStation VR 2 en de Meta Quest.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.