Henry Cavill speelt hoofdrol in Warhammer 40,000-serie voor Amazon

Geplaatst: 16 december 2022 om 12:25Aangepast: 2 februari 2023 om 14:03
Henry Cavill - bekend van de The Witcher-serie - gaat de hoofdrol spelen in een Amazon-serie gebaseerd op de Warhammer 40,000-franchise.

Dat heeft Games Workshop bevestigd aan Eurogamer nadat The Hollywood Reporter er een bericht over naar buiten bracht. Cavill brengt zijn "expertise" over de franchise naar de functie van executive producer en "zijn zwaardarm" naar de hoofdrol.

Verder zijn nog geen details gegeven over de setting, de rol die Cavill bekleedt in de show of wanneer de serie op Amazon Prime verwacht kan worden. Volgens Games Workshop hebben Amazon en Cavill nu in ieder geval de rechten om series, films en meer gebaseerd op Warhammer te maken.

Cavill speelde drie seizoenen lang Geralt of Rivia in de The Witcher-serie. Die rol heeft hij achter zich gelaten - in het vierde seizoen vervangt Liam Hemsworth hem. Cavill zou in eerste instantie terugkeren in de rol van Superman voor de DC-films, maar eerder deze week bleek dat dit niet doorgaat.

De Warhammer 40,000-franchise ontstond als tabletopspel, maar er komen ook regelmatig games van uit. Zo is onlangs Warhammer 40,000: Darktide uitgekomen en wordt er gewerkt aan Warhammer 40,000: Space Marine 2

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.