Het eerste seizoen van XDefiant kan elk moment beginnen

Geplaatst: 2 dagen geleden om 14:15
Vandaag begint het eerste seizoen van Ubisofts free-to-play-shooter XDefiant.

Het was al bekend dat het eerste seizoen van de eerder dit jaar uitgekomen first-person-shooter vandaag zou beginnen, maar nu is het dan ook daadwerkelijk zover. Hier kun je de patch notes checken. Binnen enkele uren moet het seizoen live zijn.

Mocht je in het kort willen weten wat je zoal kunt verwachten dit seizoen: de belangrijkste toevoeging is de nieuwe GSK-factie. Ook worden er drie nieuwe maps geïntroduceerd - eentje nu, eentje volgende maand en de laatste in september. Ze heten Clubhouse, Rockefeller en Daytona. Er komen nieuwe gamemodi beschikbaar - Capture the Flag bijvoorbeeld - en er is natuurlijk een battle pass om extra cosmetische items vrij te spelen. Check hieronder meerdere video's die wat dieper ingaan op het seizoen.

In XDefiant nemen mensen in teams van zes spelers het tegen elkaar op. Uniek is dat de verschillende facties gebaseerd zijn op bestaande Ubisoft-franchises, zoals The Division (Cleaners), Watch Dogs (Dedsec), Splinter Cell (Echelon) en Far Cry (Libertad). De gratis game is speelbaar op pc (via Ubisoft Connect), PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.