Het heksenseizoen begint in de nieuwe trailer van Agatha All Along

Geplaatst: 3 dagen geleden om 09:00
In Nederland hebben we wel wat Halloween-feestjes en natuurlijke Sinte-Maarten-Mikmak, maar echt Halloween zoals de Amerikanen het hebben, dat hebben we niet. Bij ons liggen de kruidnoten in de winkel, over de sloot starten mensen met het fanatiek uitkerven van pompoenen, het griezelig aankleden van hun huis en natuurlijk tv-programma’s die in het teken staan van alles horror.

Het is ook geen wonder dat Disney daar volop aan meedoet en een Marvel-serie op het platform zet over heksen. Die serie is Agatha All Along. Kathryn Hahn is in deze serie de hoofdrolspeelster, nadat we eerst al meer van haar zagen in WandaVision. Het enige verschil is dat de heks haar gave kwijt is, waardoor ze nu haar eigen serie krijgt waarin ze hopelijk haar krachten terugkrijgt door een coven te vormen met andere heksen.

Watch on YouTube

De serie start vanaf 18 september (volgende week al dus) met twee afleveringen en vervolgens elke week een aflevering.

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.