Het is nu echt klaar met Game Mania: geen doorstart

Geplaatst: Vandaag om 13:33
Game Mania gaat echt verdwijnen. De gamewinkelketen ging recent failliet, maar nu blijkt dat het ook geen doorstart maakt. Vaak zie je dat bedrijven bij een faillissement nog wel door een investeringsmaatschappij of andere organisatie worden overgenomen, zoals bijvoorbeeld fietsmerk Van Moof vorig jaar. Game Mania niet dus.

Game Mania werd vorige maand failliet verklaard en de hele inboedel van diverse winkels verscheen niet lang daarna op veilingsites. Tegen RetailTrends zegt curator Marjolein Oonk-Pallandt dat er geen gegadigden waren die het bedrijf wilden overnemen: allen de inventaris krijgt veel aandacht van potentiele kopers. Negen bedrijven hebben een bod uitgebracht op de voorraad en inventaris. Daar wordt binnenkort een beslissing over genomen, maar het is wel definitief klaar met Game Mania in Nederland. In de winkelpanden zullen straks andere winkels komen te zitten en games fysiek kopen zal je ergens anders moeten doen.

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.