Het is ook Halloween in Call of Duty met The Haunting - Terrifier Bundle

Geplaatst: Vandaag om 09:00
Als je bang bent voor clowns, lees dan vooral niet verder, want de clown uit de cultfilm Terrifier maakt zijn opwachting in Call of Duty. De Verenigde Staten is er helemaal klaar voor Halloween te vieren volgende maand, en dat betekent dat alle bedrijven daar ‘iets’ meer moeten. Dat ‘iets’ bij Call of Duty betekent dit jaar Art the Clown die zijn opwachting maakt.

Je kunt nu de trailer bekijken voor de Terrifier Bundle voor Call of Duty: Modern Warfare 3 en Warzone. Je kunt iedereen de stuipen op het lijf jagen terwijl je in de huid kruipt van deze zwartwitte griezel. Je kunt dat ook meteen al doen, want deze bundel staat voor je klaar in de Call of Duty Store. Het kost 2.400 CoD-punten en bevat niet alleen dit personage, maar ook wapen-blueprints, skins en andere thema-items. 

Watch on YouTube

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.