Hideki Kamiya bevestigt plannen voor Bayonetta 4

Geplaatst: 21 november 2022 om 06:20Aangepast: 22 augustus om 08:50
PlatinumGames-ontwikkelaar Hideki Kamiya heeft op social media ogenschijnkijk plannen voor de ontwikkeling van Bayonetta 4 bevestigd.

Op Twitter laat hij weten dat veel fans het einde van Bayonetta 3 niet precies begrepen. "Ik denk dat Bayonetta 4 voor iedereen een onverwachtse wending in het verhaal gaat nemen."

Hoewel Kamiya in het verleden ook al aangaf ideeën te hebben voor het verhaal van een vierde Bayonetta-game, lijkt deze opmerking min of meer te bevestigen dat hij van plan is de vierde game in de actiereeks te ontwikkelen. Of Nintendo, die de reeks sinds het tweede deel financiert, daar ook toestemming voor heeft gegeven, is op dit moment niet bekend.

Hoe dan ook is de derde Bayonetta-game sinds dit najaar verkrijgbaar op Nintendo Switch. Het spel scoorde een 8 op Gamer.nl: "Bayonetta 3 is met z’n bijna feilloze actiegameplay en absurde scenario’s precies wat je ervan verwacht. Het spel is echter ook verrassend gevarieerd en uitgebreid, met enkel een teleurstellend verhaal dat z’n doel voorbijschiet als minpunt."

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.