Hier bekijk je om 00:00 uur de PlayStation State of Play van september 2024

Geplaatst: Vandaag om 11:44
We krijgen vannacht weer een kijkje in de keuken van Sony in een gloednieuwe State of Play. Hoewel we al een aantal aankondigingen kunnen verwachten is de kans op een verrassing altijd aanwezig, dus in dit artikel vertellen waar je naar de presentatie kunt kijken.

Sony zendt de State of Play om middernacht uit op het YouTube-kanaal van PlayStation. De presentatie neemt ongeveer dertig minuten in beslag, waarin meer dan twintig games voor de PlayStation 5 en de PlayStation VR2 aan bod komen. Wanneer de presentatie van start gaat is deze hieronder te bekijken.

Watch on YouTube

Een indicatie van wat Sony precies gaat tonen tijdens de State of Play is niet te vinden in de aankondiging, maar er zijn in de afgelopen weken wel een paar geruchten verschenen. Zo is het praktisch een gegeven dat er een remaster van Horizon Zero Dawn voorbij komt en gaan er geruchten van een andere remaster, waarschijnlijk van zombiegame Days Gone.

Verder kunnen we vooral speculeren over de inhoud. Misschien is het wel tijd dat het bedrijf dlc naar buiten brengt voor Spider-Man 2, of toont Sony de nieuwe Astro Bot-levels die nog dit jaar uit moeten komen. Verder kan Sony nog beelden van Death Stranding 2: On The Beach uitbrengen alvorens de presentatie op Tokyo Games Show. Vanavond gaan we het allemaal meemaken.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.