Hogwarts Legacy 2 staat bovenaan de lijst bij Warner Bros.

Geplaatst: 5 september om 15:17
Een vervolg op Hogwarts Legacy 2 staat bovenaan de to-do-lijst van Warner Bros. Discovery.

Dat zei chief financial officer Gunnar Wiedenfels tijdens de Bank of America-conferentie. Variety bericht over Wiedenfels opmerkingen tijdens de bijeenkomst: “Logischerwijs is het een van onze grootste prioriteiten om over een paar jaar het vervolg op Hogwarts Legacy uit te brengen”, zei hij. Daarnaast moest de man erkennen dat Suicide Squad: Kill the Justice Leage een dikke vette misser was, maar de gamingdivisie blijft binnen het bedrijf een belangrijke “strategische troef.”

Hogwarts Legacy verscheen begin vorig jaar voor PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc. Iets later kwamen ook de PlayStation- 4 en Xbox One-versies uit, waarna het afgelopen najaar ook de Nintendo Switch aan de beurt was. De Harry Potter-game werd met 24 miljoen exemplaren de bestverkochte game van vorig jaar, dus het is niet zo gek dat een vervolg grote prioriteit geniet binnen Warner Bros.

Uiteraard zal Warner Bros. ook met belangstelling kijken naar het recent verschenen Harry Potter: Quidditch Champions. Die game laat je het tegen andere spelers opnemen in potjes zwerkbal, de fictieve sport uit het Harry Potter-universum. Logischerwijs heeft die game niets van doen met de verhaallijn uit Hogwarts Legacy. Onder meer Harry Potter, Draco Malfoy en andere bekende personages zitten in de zwerkbalgame.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.