Hogwarts Legacy heeft exclusieve missie op PlayStation-consoles

Geplaatst: 26 augustus 2022 om 06:30Aangepast: 2 februari 2023 om 15:46
Op PlayStation-consoles kunnen Hogwarts Legacy-spelers een exclusieve missie doorlopen.

Dat heeft Chandler Wood, de community manager van ontwikkelaar Avalanche Games, bevestigd. "De exclusieve PlayStation-missie is via elke PlayStation-versie van de game speelbaar. Het staat los van reserveringen." De inhoud van de missie is vooralsnog onbekend, maar meer details moeten binnenkort volgen.

Overigens ontvangen mensen die de game reserveren - ongeacht voor welk platform - het in-game recept voor het Felix Felicis-drankje. In het Harry Potter-universum geeft dat de persoon die het opdrinkt tijdelijk veel geluk.

Spelers besturen in Hogwarts Legacy een vijfdejaars student van Zweinstein. Men verkent de school en de wereld er omheen, leert toverspreuken, brouwt toverdrankjes en vliegt op een bezemsteel. De game speelt zich rond 1800 af, dus personages uit de boeken en films zijn er nauwelijks, op wat cameo's na.

Hogwarts Legacy stond lange tijd gepland voor release rond deze feestdagen, maar werd eerder deze maand uitgesteld naar 10 februari 2023. De game komt dan uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De datum van de Nintendo Switch-versie is nog niet bekend. "Het team kan niet wachten tot jullie de game kunnen spelen, maar we hebben iets meer tijd nodig om de best mogelijke ervaring af te leveren", zo meldde Warner Bros. toen de game werd uitgesteld.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.