Hoofdcampagne Diablo 4 beslaat zo'n 35 uur

Geplaatst: 20 juni 2022 om 06:59Aangepast: 7 februari 2023 om 23:12
Het duurt ongeveer 35 uur om de hoofdcampagne van Diablo 4 uit te spelen.

Dat heeft regisseur Joe Shely laten weten in een interview met Gamespot. Het gaat hierbij wel puur om het hoofdverhaal. "Je kunt naar elke plek in de spelwereld reizen, beslissen wat je wil doen, bijvoorbeeld de campagne, een 35 uur durende ervaring die vol zit met verhalen en personages die erg menselijk zijn en waar je een connectie mee kunt krijgen op een emotioneel niveau. We hebben erg hard aan de campagne van Diablo 4 gewerkt en zijn er erg trots op."

Shely schat in dat spelers die de campagne uitspelen rond level 45 zullen zijn. Er is daarna nog veel meer te doen, aangezien de levelcap op 100 ligt. Zo zijn er bijvoorbeeld zogenaamde Nightmare Dungeons als endgame content.

Onlangs werd aangekondigd dat Diablo 4 in 2023 uitkomt op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. De vijfde klasse - de Necromancer - werd toen ook onthuld. Blizzard liet onlangs ook weten dat er geen lootboxes in de game zitten - qua extra aankoopmogelijkheden komen er alleen cosmetische items en volledige uitbreidingen beschikbaar.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.