In juli verschijnt de eerste verhalende Avatar: Frontiers of Pandora-dlc

Geplaatst: 10 juni om 22:20Aangepast: 10 juni om 22:20
De eerste verhalende Avatar: Frontiers of Pandora-dlc staat op de planning voor 16 juli.

Dat werd tijdens de Ubisoft Forward-presentatie onthuld. De uitbreiding heet The Sky Breaker en draait om een mysterieuze schaduw in de lucht terwijl de Na'vi een spellenfestival houden. 

Daar blijft het overigens niet bij: eerder liet Ubisoft al weten dat gedurende dit najaar vervolgens Secrets of the Spires uitkomt, waarin spelers een nieuwe regio in de vorm van een kloof verkennen. 

The Sky Breaker is betaalde dlc, maar mensen die de Gold en Ultimate Editions hebben kunnen de uitbreiding zonder verdere kosten downloaden.

Avatar: Frontiers of Pandora vertelt een uniek verhaal binnen het Avatar-universum en bestaat naast de verhalen van de films. Spelers duiken in de huid van een Na'vi-kind en worden ontvoerd door de RDA, de overheidsinstelling uit de films. Het hoofdpersonage wordt door hen gevormd, maar moet nu weer een band vormen met diens roots en samenwerken met de andere clans om Pandora te beschermen. Spelers verkennen de Western Frontier, een gebied op de planeet die nog niet in de films werd getoond. De game is verkrijgbaar op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.